Munis Faik Ozansoy Ortaokulu

Adres
Atatürk Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi No1/1 İstanbul Hospital yanı Küçükçekmece / İstanbul
Vizyon
Vizyon , bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle ‘geleceğin resmidir’.Munis Faik Ozansoy Ortaokulu’nun vizyonu ; okul paydaşlarının ( yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile ; Bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen bir okul olmak , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı ,vatanını ve milletini seven , geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , gelecekte kendine güvenen , kendi başına ayakta durabilen nesiller yetiştirmektir.Öğrencilerinin mezun olduktan sonra bile iyi ki bu okulda okumuşuz diyebilecekleri bir okul kültürü oluşturabilmektir.
Misyon
Bir kurumun varlık sebebi; ‘Niçin varız?’ sorusunun cevabıdır. Bir ortaokul olarak varlığımızı Türk Milli Eğitim ve öğretiminin amaçlarından almaktayız. Munis Faik Ozansoy Ortaokulunun misyonu; Atatürkçü düşünce sistemini davranış sistemi haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu bağlamda biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili , yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerimize rehberlik ederek onların bilgiye nasıl ulaşacaklarının yolunu göstermektir.Okulumuz öğrencilerinin akademik başarılarını bulundukları çizgiden yukarı çekebilmektir.
...
Öğretim Şekli :İkili eğitim
Saatler
ORTAOKUL SABAHÇI 07:30 - 12:50 ÖĞLENCİ 13:10 - 18:30 ANA SINIFI SABAHÇI 08:45 - 12:45 ÖĞLENCİ 13:30 - 17:30
Doğalgaz Kaloriferi
Ulaşım
141A ATAKENT MAHALLESİ-MECİDİYEKÖY 141M K.S.SÜLEYMAN HASTANESİ-MECİDİYEKÖY 76O CİHANGİR MAH. - AVCILAR - OTOGAR 89 ATAKENT MAHALLESİ-AKSARAY 89T ATAKENT MAHALLESİ- TAKSİM 98 BAŞAKŞEHİR 4.ETAP - BAKIRKÖY 98T ATAKENT MAHALLESİ- BAKIRKÖY
OKULUMUZ KÜÇÜKÇEKMECE İLÇESİ İKİTELLİ SEMTİNDE YER ALMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ TEM BAĞLANTI YOLU ÜZERİNDE BULUNAN STAR MEDYA BİNASININ ARKASINDA VE 212 ALIŞVERİŞ MERKEZİNİN KARŞISINDADIR.KÜÇÜKÇEKMECE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE 1.5 KM MESAFEDEDİR.
2021 Erasmus Proje Yürütücüsü.