T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Munis Faik Ozansoy Ortaokulu

Adem Ali ŞAHİN - Okul Müdürü

04 07.1977 tarihinde Erzurum´un Oltu ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra 1996 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Sırasıyla; İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesinde yüksek lisans, Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde tezli yüksek lisans yaptı.

Göreve 2000 yılında Erzurum´un Şenkaya ilçesinde öğretmen olarak başlayan Adem Ali Şahin 2001 yılında İstanbul Küçükçekmece ilçesine atandı. Yöneticiliğe 2015 yılında başlayan Adem Ali Şahin, Küçükçekmece Behiye Selim Pars Ortaokulunda müdür yardımcılığına müteakip 02.11.2023 tarihi itibariyle Küçükçekmece Munis Faik Ozansoy Ortaokulunda okul müdürü olarak göreve başladı.

Uluslararası eğitim ve araştırma dergilerinde ‘Öğretmenlerin Uzaktan Eğitime Yönelik Tutumlarının Değerlendirilmesi’ konulu makale ve ulusal dergilerde ‘Okul Yöneticilerinin Kullandıkları Motivasyonel Dilin İncelenmesi’ konulu makaleleri yayınlandı.

 

Eğitimle alâkalı ´Tanzimattan Cumhuriyete Kadar Eğitim Yönetimi ve Denetimi´ üzerine akademisyen olarak eseri yayınlanmıştır. ´Öğretmenin Kaleminden´ adlı antoloji eserinde yazıları ve şiirleri mevcuttur. MEB´in hizmet içi kurslarında çokça kurslar ve seminerler verip birçok hizmet içi kurs faaliyetlerinde aktif olarak faaliyet gösterdi.