7. Sınıf öğrencilerimizden soyut olarak hayal ettikleri tasarımları somut hale dönüştürdükleri renkli bir sergi gerçekleştirdik.

Emeği geçen öğretmenimiz Medya Demir’e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

'Küçükçekmece Okul Sporları Futbol Turnuvası'nda ilçe 3.sü olan öğrencilerimizi ve emeği geçen beden eğitimi ve spor öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

''Yazarlık Atölyesi'' Projesi kapsamında değerli eğitimci yazar Mehmet SARIASLAN'ı okulumuzda öğrencilerimizle buluşturduk.

Ana sınıfı C ve D şubelerimizin "C Vitamini Şenliği"nden kareler.

Okulumuz 6.sınıf öğrencileri Türkçe öğretmeni Nurdan AYDIN ile “Masal Sınıfım”projesi ile Yazarlık Atölyesi etkinliğini gerçekleştirdiler.

Küçükçekmece ilçesinde oynanan "Geleneksel Çocuk Oyunları" müsabakalarında;

5 kategoride yarışan takımlarımız dereceye girip 5 kupa almıştır.

Sorumlu Beden Eğitimi ve Spor öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuzda  Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde Berat Kandili programı gerçekleştirildi. Etkinliği hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Berat Kandiliniz mübarek olsun.

"Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor"

Bugünden itibaren her hafta belirli gün ve saatte okulumuzda aynı anda tüm sınıflarımızda kitap okuma etkinliği gerçekleştirilecektir.

Okulumuzun Okul Meclis Başkanı ve meclis üyeleri şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Şubat ayında yapılacak etkinlikler ile yıllık plan içerisinde yer alan faaliyetler meclis üyeleri ile görüşüldü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı aracılığıyla Psikolog Elif KIRMAÇ tarafından 7. Sınıf öğrencilerimize yönelik “Akran Zorbalığı” konulu seminer düzenlenmiştir.

Öğrencilerimiz, okul içi ve okul dışında göstermiş oldukları örnek davranışları dolayısıyla ‘Örnek Öğrenci’ sertifikalarını müdürümüz Adem Ali ŞAHİN’den aldılar.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Bursluluk sınavı kılavuzu yayımlandı.

Okul Müdürümüz Adem Ali ŞAHİN Okul Aile Birliği ekibiyle 2.Dönem başı genel değerlendirme ve iştişare toplantısı yapmıştır.

Okulöncesi öğrencilerimiz hayallerindeki meslekleri canlandırdılar.

2 Mayıs 2024 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilecek olan TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği için proje koordinatörümüz Gökhan KARABACAK eşliğinde projede yer alan öğretmenlerimiz ile proje değerlendirme ve bütçe planlama toplantısı düzenlenmiştir.