Etiket Sonuçları: ziyaret

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz rehberlik servisi tarafından Toki Atakent Spor Lisesi’ ne tanıtım gezisi düzenlenmiştir. Lise tanıtım gezisi yapmaktaki amacımız öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırarak derslerine daha sıkı bir şekilde çalışmalarını, kazanabilecekleri okullar hakkında bilgi edinmelerini sağlamaktır.

Misafirperverliklerinden ötürü okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Paşali BEŞLİ, okulumuza ziyarette bulundu.  Okul Müdürümüz Adem Ali Şahin'in eşliğinde okulumuzda yapılan çalışmaları inceleyen Sayın Paşali BEŞLİ ve heyeti, özel eğitim sınıflarımızı ziyaret etti ve öğrencilerimizle sohbet etti.

Ziyaretlerinden, ilgi ve alakalarından dolayı okulumuz ve paydaşlarımız adına  Sayın Paşali BEŞLİ ve heyetine teşekkür ederiz.

Küçükçekmece İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat GÖZÜDOK, okul ziyaretleri kapsamında okulumuzu ziyarette bulundu.

Okul Müdürümüz Adem Ali Şahin'e hayırlı olsun dileklerini ileten Sayın Murat GÖZÜDOK; öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve paydaşlarımızla görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinden, ilgi ve alakalarından dolayı okulumuz ve paydaşlarımız adına  Sayın Murat GÖZÜDOK'a  teşekkür ederiz.

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz rehberlik servisi tarafından Alaeddin Yavaşca Güzel Sanatlar Lisesi’ ne tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

Misafirperverliklerinden ötürü okul öğretmenlerine teşekkür ederiz.