Etiket Sonuçları: toplantı

Okulumuzun paydaşı olan değerli velilerimizle tüm öğretmenlerimizin eksiksiz katılımıyla Okul Müdürümüz Adem Ali ŞAHİN’in başkanlığında 2. Dönem veli toplantımız gerçekleştirildi.

Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız adına verimli geçen bu toplantımıza katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun Okul Meclis Başkanı ve meclis üyeleri şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Şubat ayında yapılacak etkinlikler ile yıllık plan içerisinde yer alan faaliyetler meclis üyeleri ile görüşüldü.

Toplantımızdan kareler...

TEKNOFEST hedeflerimizi ve yol haritamızı belirlediğimiz, zümrelerimizle işbirliği içerisinde olup her öğrenciye ulaşabilmek adına görev dağılımı yaptığımız toplantımızı gerçekleştirdik.

Her öğrencimizi TEKNOFEST kapsamında bilgilendireceğimiz ve proje üretme konusunda teşvik edeceğimiz bir süreci başlatıyoruz.

Okul müdürümüz Adem Ali ŞAHİN ve müdür yardımcımız ile bütün şubelerin sınıf başkan ve başkan yardımcılarıyla genel işleyiş ve disiplin kuralları hakkında konferans salonumuzda bir toplantı gerçekleştirdik.

Okulumuzda örnek sınıfların belirlenmesi ve ödüllendirilmesi konusunda kararlar aldık.