Etiket Sonuçları: teknofest

TEKNOFEST kapsamında öğrencilerimizden gelen proje fikirlerimizi, öğrenciler ile oluşturduğumuz proje ekipleri ile değerlendirip yazıyoruz.

Öğrenci-öğretmen işbirliği içerisinde süreci ilerletiyoruz.

Tüm sınıflarımızda TEKNOFEST yarışması duyuruldu ve öğrencilerimize yarşma süreci hakkında bilgi verildi.

Aynı zamanda okulun farklı noktalarına tanıtım afişleri asıldı.

Öğrencilerimizden gelen proje fikirlerini öğretmenlerimiz ile işbirliği içerisinde yazma sürecine devam ediyoruz.

Takımlarımızı oluşturup her bir öğrencimizi sürece aktif bir şekilde dahil etmeyi hedeflediğimiz programımızın tüm aşamalarını gerçekleştiriyoruz.

TEKNOFEST hedeflerimizi ve yol haritamızı belirlediğimiz, zümrelerimizle işbirliği içerisinde olup her öğrenciye ulaşabilmek adına görev dağılımı yaptığımız toplantımızı gerçekleştirdik.

Her öğrencimizi TEKNOFEST kapsamında bilgilendireceğimiz ve proje üretme konusunda teşvik edeceğimiz bir süreci başlatıyoruz.