Etiket Sonuçları: tanıtım

Okulumuz öğrencileri lise gezileri kapsamında İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulundu.

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz rehberlik servisi tarafından Halkalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne tanıtım gezisi düzenlenmiştir. Lise tanıtım gezisi yapmaktaki amacımız öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırarak derslerine daha sıkı bir şekilde çalışmalarını, kazanabilecekleri okullar hakkında bilgi edinmelerini sağlamaktır. Misafirperverliklerinden ötürü okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimize rehber öğretmenimiz tarafından mesleki tanıtım ve  rehberlik semineri yapılmıştır. Öğrencilerimizin meslek seçimini etkileyen faktörleri fark etmeleri ve Küçükçekmece ilçesindeki mesleki ve teknik anadolu liselilerini tanımaları amaçlanmıştır.

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz rehberlik servisi tarafından Hacı Bektaş Veli Anadolu Lisesi’ne tanıtım gezisi düzenlenmiştir. Lise tanıtım gezisi yapmaktaki amacımız öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırarak derslerine daha sıkı bir şekilde çalışmalarını, kazanabilecekleri okullar hakkında bilgi edinmelerini sağlamaktır. Misafirperverliklerinden ötürü okul öğretmenlerine teşekkür ederiz.

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz rehberlik servisi tarafından Alaeddin Yavaşca Güzel Sanatlar Lisesi’ ne tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

Misafirperverliklerinden ötürü okul öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Tanıtım Gezimiz