Etiket Sonuçları: seminer

Nis

8. Sınıf öğrencilerimize rehber öğretmenimiz tarafından mesleki tanıtım ve  rehberlik semineri yapılmıştır. Öğrencilerimizin meslek seçimini etkileyen faktörleri fark etmeleri ve Küçükçekmece ilçesindeki mesleki ve teknik anadolu liselilerini tanımaları amaçlanmıştır.

Uzman Psikolog Canan ERTÜRK tarafından velilerimize yönelik ‘Psikolojik Sağlamlık’ Semineri düzenlenmiştir. Uzman Psikolog Canan ERTÜRK ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize yönelik 'İlk Yardım Semineri' gerçekleştirildi.

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Salih BOYBAY Tarafından Velilerimize Yönelik ‘Özel Öğrenme Güçlüğü’ Semineri Düzenlenmiştir.

YEŞİLAY Küçükçekmece Şube Personeli Yeliz Akbaşak ve YEŞİLAY gönüllüsü Nevaz Şeymanur TATAR tarafından 7. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik "YEŞİLAY Tanıtımı ve Tütün Bağımlılığı" semineri gerçekleştirilmiştir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı aracılığıyla Psikolog Elif KIRMAÇ tarafından 7. Sınıf öğrencilerimize yönelik “Akran Zorbalığı” konulu seminer düzenlenmiştir.

Psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi tarafından velilerimize yönelik “Liselere Geçiş Sistemi” konulu seminer düzenlenmiştir.

Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi tarafından velilerimize yönelik “ Çatışma Çözme Becerileri” konulu seminer düzenlenmiştir.

Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik rehberlik servisi tarafından liselere geçiş sistemi ile ilgili seminer yapılmıştır.