İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Munis Faik Ozansoy Ortaokulu

Etiket Sonuçları: proje

May

“Eğitimde İyi Örnekler” kapsamındaki projemizin il saha ziyareti kurulu üyelerince yerinde değerlendirilmesi yapıldı. Proje yürütücümüz Cansel HOCAOĞLU'na ve proje kapsamında emek sarfeden öğrencilerimiz Nisa ÖZDEMİR, Sümeyye YILMAZ, Eyüp SAĞLAM, Zeynep UĞURBAŞ, Ahmet Murat YILMAZ ve Özgür SARI’ya, her daim desteklerini öğrenci ve öğretmenlere sunan okul müdürümüz Adem Ali ŞAHİN’e teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı gerçekleştirildi. Fuarımızın açılışını gerçekleştiren İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat GÖZÜDOK ve heyetine, fuarın gerçekleşmesinde emek harcayan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Genç bilim insanlarımızın, hem bugün hem gelecekte ülkemize ve tüm insanlığa bilimsel projeleriyle büyük katkılar sağlamalarını temenni eder ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

ÇEDES Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz "Kitabımla Her Yerde" etkinliğinden kareler...

Mrt

Özel eğitim öğrencilerimizle laboratuvar ortamında gerçekleştirdiğimiz uygulamalara her hafta düzenli olarak devam etmekteyiz.

Bu haftaki çalışmamızdan kareler

Mrt

2023-2024 “Eğitimde İyi Örneklerden Özgün Uygulamalara” projesi kapsamında fen bilimleri öğretmenimiz Cansel Hocaoğlu yürütücülüğünde “Biyomimikri Temelli Stem Uygulamaları” projesi 3000+ proje arasından sergilenmeye hak kazanan proje olmuştur. Öğrencilerimizle il saha ziyareti kurulu üyelerince yerinde yapılacak değerlendirme adına hazırlıklarımız başlamıştır.
Emeği geçen öğrencilerimize, proje yürütücüsü Cansel Hocaoğlu’na ve sağladığı tüm imkanlar adına okul müdürümüz Adem Ali ŞAHİN’e teşekkür ediyoruz.

Mrt

'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında atasözleri ve deyimler konulu resimleme çalışması yapılmış, öğrencilerimizin yaptığı resimler okul panolarında sergilenmiştir.

Emek harcayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz 6.sınıf öğrencileri Türkçe öğretmeni Nurdan AYDIN ile “Masal Sınıfım”projesi ile Yazarlık Atölyesi etkinliğini gerçekleştirdiler.

Şbt

2 Mayıs 2024 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilecek olan TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği için proje koordinatörümüz Gökhan KARABACAK eşliğinde projede yer alan öğretmenlerimiz ile proje değerlendirme ve bütçe planlama toplantısı düzenlenmiştir.

Şbt

İlçemizde düzenlenen “Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında ortaokul kademesinde “Dede Korkut Hikayeleri’nden Hareketle Yeni Bir Hikaye” konulu hikaye yazma yarışmasında okulumuz 8-K sınıfı öğrencileri “Kardelen ESKİ” ve “Esra KEREY” derece yapmıştır.

Şbt

TEKNOFEST kapsamında öğrencilerimizden gelen proje fikirlerimizi, öğrenciler ile oluşturduğumuz proje ekipleri ile değerlendirip yazıyoruz.

Öğrenci-öğretmen işbirliği içerisinde süreci ilerletiyoruz.

Şbt

Okulumuzun tüm sınıfları, derslikleri eğitim ve öğretimin daha konforlu ortamda etkin bir biçimde işlenmesi amacıyla yarı yıl tatilinde stor perde modelleriyle donatılmış, geleceğimizin teminatı yavrularımız için  ikinci döneme hazır konuma getirilmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Tanıtım Filmi

Ock

Tüm sınıflarımızda TEKNOFEST yarışması duyuruldu ve öğrencilerimize yarşma süreci hakkında bilgi verildi.

Aynı zamanda okulun farklı noktalarına tanıtım afişleri asıldı.

Ock

Öğrencilerimizden gelen proje fikirlerini öğretmenlerimiz ile işbirliği içerisinde yazma sürecine devam ediyoruz.

Takımlarımızı oluşturup her bir öğrencimizi sürece aktif bir şekilde dahil etmeyi hedeflediğimiz programımızın tüm aşamalarını gerçekleştiriyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 8-İ sınıfı öğrencilerimizden Şule Özkan'ın "Yunus Emre" konulu çalışması ile yarışmaya katılım sağlandı.

Bu güzel çalışması için öğrencimizi tebrik ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri deyimleri görsellerle ifade etme çalışması gerçekleştirdiler.

Emek veren öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

TÜBİTAK kapsamında kabul olan projelerimizi nitelikli bir şekilde ürün haline getirebilmek adına çalışmalarımıza başladık.

Öğrencilerimiz bilimsel süreç basamaklarını kullanıp 21. yy becerilerine sahip bireyler olarak yetiştirilmek üzere öğretmenlerimiz tarafından tasarlanan uygulamalar ile ürünlerini oluşturuyor.