Etiket Sonuçları: lise

Okulumuz öğrencileri lise gezileri kapsamında İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulundu.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "100. Yılında Cumhuriyetimiz, Öğretmen ve Öğrenci Sempozyumu"na Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Uğur POLAT ve öğrencimiz Ömer Taha SUBAŞI tarafından hazırlanan ve  kabul edilen "Ortaokul Öğrencilerinin Cumhuriyet Algısı: Metafor Analizi" başlıklı bildirisinin sunumu Cağaloğlu Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Öğretmenimizi ve öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz rehberlik servisi tarafından Alaeddin Yavaşca Güzel Sanatlar Lisesi’ ne tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

Lise tanıtım gezisi yapmaktaki amacımız öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırarak derslerine daha sıkı bir şekilde çalışmalarını, kazanabilecekleri okullar hakkında bilgi edinmelerini sağlamaktır.

Misafirperverliklerinden ötürü okul öğretmenlerine teşekkür ederiz.