Etiket Sonuçları: gezi

Okulumuz öğrencileri Trafik Haftası Şenliği'nde keyifli dakikalar geçirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz rehberlik servisi tarafından Halkalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne tanıtım gezisi düzenlenmiştir. Lise tanıtım gezisi yapmaktaki amacımız öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırarak derslerine daha sıkı bir şekilde çalışmalarını, kazanabilecekleri okullar hakkında bilgi edinmelerini sağlamaktır. Misafirperverliklerinden ötürü okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuz rehberlik servisi tarafından Hacı Bektaş Veli Anadolu Lisesi’ne tanıtım gezisi düzenlenmiştir. Lise tanıtım gezisi yapmaktaki amacımız öğrencilerin moral ve motivasyonlarını arttırarak derslerine daha sıkı bir şekilde çalışmalarını, kazanabilecekleri okullar hakkında bilgi edinmelerini sağlamaktır. Misafirperverliklerinden ötürü okul öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Panorama 1453 ve Koç Müzesi Gezimiz

Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Tanıtım Gezimiz