Etiket Sonuçları: Biyomimikri

“Eğitimde İyi Örnekler” kapsamındaki projemizin il saha ziyareti kurulu üyelerince yerinde değerlendirilmesi yapıldı. Proje yürütücümüz Cansel HOCAOĞLU'na ve proje kapsamında emek sarfeden öğrencilerimiz Nisa ÖZDEMİR, Sümeyye YILMAZ, Eyüp SAĞLAM, Zeynep UĞURBAŞ, Ahmet Murat YILMAZ ve Özgür SARI’ya, her daim desteklerini öğrenci ve öğretmenlere sunan okul müdürümüz Adem Ali ŞAHİN’e teşekkür ediyoruz.

2023-2024 “Eğitimde İyi Örneklerden Özgün Uygulamalara” projesi kapsamında fen bilimleri öğretmenimiz Cansel Hocaoğlu yürütücülüğünde “Biyomimikri Temelli Stem Uygulamaları” projesi 3000+ proje arasından sergilenmeye hak kazanan proje olmuştur. Öğrencilerimizle il saha ziyareti kurulu üyelerince yerinde yapılacak değerlendirme adına hazırlıklarımız başlamıştır.
Emeği geçen öğrencilerimize, proje yürütücüsü Cansel Hocaoğlu’na ve sağladığı tüm imkanlar adına okul müdürümüz Adem Ali ŞAHİN’e teşekkür ediyoruz.